Нова колекція T-Race втілює більше, ніж просто пристрасть, вона символізує стиль життя, культуру та спільноту.

Стиль байкерів змінився з роками, і разом з ним змінилася і колекція Tissot T-Race. Цього року вона повертається з новим дизайном, який має більш елегантний циферблат, що надає годиннику більш чистого вигляду, але все ж зберігає свій спортивний дух. Як і мотоциклетна техніка, Tissot - це злиття пристрасті, інновацій та стилю. Колекція T-Race надихнена цим стилем життя - свободою, відкритою дорогою та пристрастю: цей годинник - вибір для справжнього джентльмена-гонщика.

Мотоцикли - це не просто засіб транспортування, вони - стиль життя, і з допомогою T-Race байкери можуть виразити свою приналежність та пристрасть до цього світу, завдяки властивостям, надихненим їхньою улюбленою технікою. Колекція T-Race утримує власника в середовищі механізму та постійно збуджує його дух. Наприклад, на безелі є гальмівний диск і гальмівний циліндр, кнопки натхненні кермом, а ребра охолодження двигуна зображені на бічній стороні корпусу. Годинник водостійкий, має кварцовий механізм із хронографом та унікальні стрілки, покриті Super-LumiNova®.

Tissot має глибокі зв'язки з мотогонками: компанія є офіційним хронометристом першого чемпіонату з мотоспорту MotoGP™, а його недавно оголошений посланець, дивовижний Енеа Бастіаніні, втілює стійкість, блиск і сміливість його гонщиків. Прогрес Tissot у цій галузі був визнаний найбільшими мотогонками у світі, які покладаються на них для точного хронометрування для MotoGP™ та WorldSBK. Tissot взяв натхнення з їхньої співпраці, щоб виробляти годинники, які відображають динамічну природу самого мотоцикла та емоції спорту. Вірний своєму девізу «інноватори за традицією», Tissot на протязі всієї своєї історії, з 1853 року, користується незаперечною репутацією відмінної якості кожної компоненти, що міститься у цих годинниках.

« Повернутись