Новини, статті та корисна інформація із світу наручних годинників від Vector-D.ua

  У нас є для вас хороші новини: усі нові годинники Rado тепер мають ще більше переваг із 5-річною міжнародною гарантією. Rado завжди створювали годинники, які створені не лише на кілька років, а на все життя.

Справжня класика серед спортивних годинників, лінія HYDROCONQUEST поповнилася новими моделями з елегантним дизайном та ексклюзивним механізмом Longines GMT.

Після успіху обмеженої версії класичного турбійона "Manufacture" з рожевого золота, представленої на виставці Watches and Wonders в цьому році, компанія Frederique Constant оголосила про випуск двох додаткових виконань цього виразного годинника

У годинників є кілька різних варіантів для їх роботи, точності та вимірювання часу. Вони приблизно діляться на 2 категорії: ті, що мають головний пружинний механізм та механічний спуск, або на кварцові, що працюють за допомогою кварцового кристала та електрики.

Стиль байкерів змінився з роками, і разом з ним змінилася і колекція Tissot T-Race. Цього року вона повертається з новим дизайном, який має більш елегантний циферблат, що надає годиннику більш чистого вигляду, але все ж зберігає свій спортивний дух.

Швейцарський бренд Longines представляє нову колекцію LONGINES DOLCEVITA X YVY. Відомий швейцарський дизайнер Yvonne Reichmuth надав свою власну інтерпретацію знаменитих прямокутних годинників, доповнивши їх складними шкіряними ремінцями.